Distriktsstevnet 2020

Stevnetilbudet sommeren 2020.

Styrene i Baptist Nord og Rivermont Drift har gått inn for at stevnetilbudet til sommeren skal være den tradisjonelle felleskirkelige Bønn og Vekkelseskonferansern i Nord. Og sommeren 2020 er det Nordkapp Baptistmenighet som står som vertsmenighet for konferansen. Det er derfor naturlig at vi i Nord Norsk Baptistsammenheng slutter opp om denne konferansen. Nedenfor finner dere en invitasjon og hilsen fra Tone Sæverås, forstander i Nordkapp Baptistmenighet. Mer informasjon kommer senere.

betania honningsvåg.jpg
bønn og vekkelse.jpg

Kjære alle venner i Nord-Norge!

Det er med stor glede og forventning vi her i Honningsvåg ser frem til å stå som lokale arrangører for Bønn og Vekkelseskonferansen 2020. Denne tverrkirkelige konferansen har vært et viktig møtepunkt for Guds familie her nord gjennom 20 år. Konferansen har hovedsakelig blitt flyttet rundt i Finnmark, men de siste årene har den vært to ganger på Myre i Vesterålen, også. Det kommer en store delegasjon fra Russland hvert år, og Finland og Sverige er også representert. Så dette er en konferanse for de som lengter etter vekkelse på Nordkalotten.

Dette blir første gangen konferansen arrangeres i Honningsvåg, men kimen til det som nå har blitt et årlig "bare må dit" for mange startet faktisk her. Så det er veldig spennende for oss å "få konferansen tilbake".

Konferansen starter torsdag kveld 30 juli og avsluttes etter formiddagsmøtet 2 august. Det blir eget opplegg for både barn og ungdom. Alt vil foregå på et steinkasts avstand. Det er jo mange muligheter for overnatting her på øya. Vi oppmuntrer til å være tidlig ute med bestilling fordi det er midt i høysesongen. Vi har fått noen avtaler med enkelte aktører.

Vi kan dessverre ikke ta imot overnatting på Betania fordi det blir benyttet til arbeidere på konferansen..

Programmet, alternativer for overnatting, og annen informasjon vil etter hvert bli lagt ut på konferansens egen hjemmeside: http://www.vekkelseskonferansen.no/

Dersom du ønsker å hjelpe til praktisk på en eller annen måte, før, under, eller etter konferansen, setter vi STOR pris på det!!

Ta i så fall kontakt med Tone på: tonesae@hotmail.com

Da håper vi at flest mulig vil ta turen nordover og være med på denne spennende og viktige langhelga i Honningsvåg! Gud ønsker at tidevannet skal snu, og at vi skal få se mange nye frelst og tillagt Hans familie i tiden som kommer. I alle generasjoner. Over hele Nordkalotten.

Det skjer mye bra allerede. Bare den siste uka har jeg hørt om 4 nye som har tatt imot Jesus i Finnmark. Så noe er på gang Vi skal bare være frimodige i bønn og la Jesus leve gjennom oss. Sammen skal vi se at Guds rike blir synlig rundt oss!!!


Hjertelig velkommen til Honningsvåg!!

Hilsen fra Nordkapp Baptistmenighet